Promotii

  • CONTACT: 0737510580; sicomarmobilier@gmail.com
  • MOBILA DE DORMITOR : DARIA MOBILA DE IMPORT, DIN POLONIA.DORMITOR din MDF infoliat. Recomandata si ca MOBILA PENTRU HOTEL. Pe stoc in magazinele din Constanta.
  • MOBILA DE DORMITOR : NOTA Mobila:Dormitor, din import. Elegant, ieftin. Recomandata si ca MOBILA PENTRU HOTEL. Pe stoc in magazinele din Constanta.
  • RATE CU CETELEM CUMPARATI ACUM ORICE PRODUS de mobila sau mobilier SI INCEPETI SA PLATITI DE-ABIA PESTE 3 LUNI, LA CETELEM CONSTANTA
  • MOBILA DE TINERET : SCARLET MOBILA:Dormitor tineret. Din import.Recomandata si ca MOBILA PENTRU HOTEL.PE STOC IN MAGAZINELE DIN CONSTANTA
  • MOBILA DE TINERET : FRED Dormitor tineret.Recomandata si ca MOBILA PENTRU HOTEL. Pe stoc in magazinele noastre din Constanta.
  • MASA CONSILIU 35 LOCURI MASA DE CONSILIU, DIN MDF , MODULARA, DIN 8 TRONSOANE, 2 TRONSOANE DETASABILE. LXlXH:500/350/75CM. PERMITE 23 PERSOANE PE LATURA EXTERIOARA SI 12 PE INTERIOR.

Scaune de birou directoriale Constanta

Pentru mai multe informatii vizitati pagina Mobila de birou. Ergonomia este aplicarea informatiilor stiintifice in scopul de a obtine obiecte, sisteme si medii eficiente din punct de vedere al confortului furnizat. Mobila de birou trebuie proiectata avand in minte corpul utilizatorului, indiferent ca doriti un scaun pentru birou sau pentru acasa, confortul este cuvantul cheie. Munca la birou necesita un spatiu de lucru optim, o pozitie sanatoasa si confort precum si un ambient placut si relaxant. Pentru persoanele care stau mai mult de 8 ore pe zi la birou a fost conceput un scaun de birou special care prin numeroase reglaje poate sa confere utilizatorului confortul necesar si suportul corect pentru coloana vertebrala. Cand alegeti scaunul pentru birou trebuie sa fiti atenti la mai multe aspecte.

Cititi mai multe despre scaune de birou , cum alegem scaunele de birou si scaune de birou pentru copii .

Scaune de birou directoriale Constanta

Un scaun de birou trebuie sa permita ajustarea inaltimii pentru a putea sta confortabil cu genunchii la un unghi de 90 de grade, cu picioarele pe podea. Este important ca scaunul pe care il alegeti sa aiba brate. Acesta va ofera posibilitatea de a va sprijini si odihni bratele iar umerii vor sta intr-o pozitie confortabila. Bratele sunt utile si daca trebuie sa tastati la calculator pentru mult timp. Este indicat sa alegeti scaune cu brate reglabile. Spatarul unui scaun trebuie sa sprijinie o curbura normala a coloanei vertebrale si trebuie sa va sustina si zona lombara a spatelul. Spatarul scaunului trebuie sa fie suficinet de mare cat sa va poata sprijini umerii si gatul. Scaunul de birou ar trebui sa va ofere un suport confortabil si sa fie reglabil. Tetiera va ofera posibilitatea de a va sprijini capul cand sunteti intr-o pozitie inclinata pe spate. Caracteristica aceasta este utila cand stati foarte mult timp inclinat pe spate pentru a vorbi la telefon sau cand tastati din aceasta pozitie. Dupa ce evaluati posibilele caracteristici ale scaunului ergonomic luati in calcul la ce veti utiliza cel mai mult scaunul. Vesti sta foarte mult la calculator? Veti petrece timpul vorbind la telefon? Incercati sa determinati pe ce tip de scaun va veti simti cel mai bine. Inceracti scaunele in magazine sau la diverse showroomuri inainte de a le cumpara. Merita sa faceti acest lucru pentru ca ar trebuie sa luati in calcul faptul ca veti utiliza scaunul pentru o perioada destul de indelungata si trebuie sa va simtiti bine in el. Un alt aspect important pentru momentul in care alegeti scaunul de birou este culoarea, stilul si tapiteria. In majoritetea cazurilor scaunele de birou se pot tapita cu plasa, piele ecologica, stofa, piele, etc. incercati sa va personalizati scaunul in functie de nevoile pe care le aveti pentru ca il veti utiliza o perioada destul de lunga. Fiecare model de scaun este diferit la fel cum nevoile fiecarei persoane sunt diferite deci ar trebui sa alocati rabdare si timp pentru a alege scaunul. Conform studiilor medicilor specilisti pentru a putea preveni durerile musculare si efectiunile coloanei vertebrale persoanele care isi petrec foarte mult timp la calculator au nevoie de scaune directoriale care sa ii ajute sa isi pastreze o pozitie corecta la calculator sau cand isi desfasoara activitatea la birou. Coloana trebuie sa fie dreapta, genunchii trebuie sa fie la acelasi nivel cu soldurile iar incheieturile trebuie sa fie drepte pe tastatura nu indoite. O pozitie corepsunzatoare va va asigura sanatatea spatelui. Efortul pe care il depune organismul daca este intr-o pozitie necorespunzatoare poate genera dureri de cap, dureri musculare si dureri de spate, daca stati confortabil veti avea un randament de munca mai bun si veti fi mai energic. Scaunele directoriale sunt scaune ergonomice care au grija de pozitia spatelui, a capului si a gatului care trebuie sa fie corecta in orice moment indiferent de activitatea desfasurata.

Noutati

28 08 2010 TEL NOU 0737510580. FIX: 0241 55 05 05 : TIPODIMENSIUNI BIROURI: WWW.EXPOMOBSICOMAR.BIZOO.RO

20 10 2008 MAGAZIN PE BDUL AUREL VLAICU NR 40 (DINSPRE DORALY, DUPA PRIMUL SENS GIRATORIU: KAUFLAND), LA CCA 50 M, PE DREAPTA, CLADIRE ALBA CU 2 ETAJE SI CURTE

28 06 2016 GAMA NOUA DE MOBILA SI MOBILIER DIN IMPORT POLONIA, VA ASTEAPTA INCEPAND DIN 15 IULIE 2016

Magazine mobila Constanta
Mobila Dormitor Constanta
Mobilier scolar Constanta
Mobilier birou Constanta
Scaun restaurant Constanta
Scaune de birou directoriale Constanta
Mobila birou Constanta