Promotii

  • CONTACT: 0737510580; sicomarmobilier@gmail.com
  • MOBILA DE DORMITOR : DARIA MOBILA DE IMPORT, DIN POLONIA.DORMITOR din MDF infoliat. Recomandata si ca MOBILA PENTRU HOTEL. Pe stoc in magazinele din Constanta.
  • MOBILA DE DORMITOR : NOTA Mobila:Dormitor, din import. Elegant, ieftin. Recomandata si ca MOBILA PENTRU HOTEL. Pe stoc in magazinele din Constanta.
  • RATE CU CETELEM CUMPARATI ACUM ORICE PRODUS de mobila sau mobilier SI INCEPETI SA PLATITI DE-ABIA PESTE 3 LUNI, LA CETELEM CONSTANTA
  • MOBILA DE TINERET : SCARLET MOBILA:Dormitor tineret. Din import.Recomandata si ca MOBILA PENTRU HOTEL.PE STOC IN MAGAZINELE DIN CONSTANTA
  • MOBILA DE TINERET : FRED Dormitor tineret.Recomandata si ca MOBILA PENTRU HOTEL. Pe stoc in magazinele noastre din Constanta.
  • MASA CONSILIU 35 LOCURI MASA DE CONSILIU, DIN MDF , MODULARA, DIN 8 TRONSOANE, 2 TRONSOANE DETASABILE. LXlXH:500/350/75CM. PERMITE 23 PERSOANE PE LATURA EXTERIOARA SI 12 PE INTERIOR.

Mobilier scolar Constanta

Pentru mai multe informatii accesati pagina mobilier birou Decizia de a cumpara mobilier scolar este un pas foarte important pentru orice insitutie de invatamant. Pentru a avea rezultate optime trebuie sa avem in vedere si o serie de factori foarte importanti iar nerespectarea lor poate duce la deteriorarea procesului de invatare si predare. Atunci cand se alege mobilierul scolar pe primul loc este santatea si confortul copiilor. De aceea alegerea mobilei pentru scoala va avea loc tinand cont de grupele de varsta ale elevilor. Dimensiunile mobilei trebuie sa se potriveasca si cu anatomia lor pentru a preintampina aparitia unor probleme de sanatate. De multe ori o consecinta directa a neconcordantei dintre dimensiunile corporale si dimensiunile mobilei din scoli este aparitia unor afectiuni ale coloanei vertebrale care se agraveaza in timp si din cauza faptul ca elevii isi petrec o mare parte din timp in aceeasi pozitie care este impusa de dimensiunea si forma mobilierului.

Mobilier scolar Constanta

Alt factor ce trebuie luat in calcul este si calitatea produselor cumparate. Acestea ar trebui sa fie finisate perfect in asa fel incat elevii sa nu se supuna riscului de accidente tipice in sala de clasa, cum ar fi zgarieturile, loviturile sau agatarea hainelor. Mobila destinata copiilor ar trebui sa fie usor de curatat si de intretinut deoarece copiii sunt predispusi la mici neatentii si pot sa apara petele de cerneala, de acuarele sau produse alimentare. Mesele si scaunele dedicate copiilor ar trebui sa fie produse din materiale rezistente pentru a putea face fata utilizarii zilnice indelungate, de catre mai multe serii de copii. Si aspectul estetic trebuie luat in calcul. Culorile vii vor destinate in special claselor primare, elevii din anii de liceu sau de gimnaziu avand nevoie de un decor aerisit si sobru potrivit unui grad mai mare de concentrare in timpul porcesului de asmilare a notiunilor predate. In aceste sens, venim in intampinarea necesitatilor de mobilier scolar cu o gama vasta de mobila in materiale, culori, modele si dimensiuni care acopera nevoile elevilor de la scoala primara si pana la liceu. Bancile de doua locuri sunt obiecte de mobilier care pot fi utilizate atat in scoli gimnaziale cat si in licee, tot ce trebuie este sa aiba tonuri neutre. Banca este cel mai important obiect care se gaseste intr-o clasa. Banca trebuie sa indeplineasca mai multe conditii pentru a face fata cu succes provocarii de a imbunatati atmosfera de lucru. Pe masura ce copiii cresc si creste si numarul de materii, implicit de materiale didactice utilizate in ghiozdane apar si instrumete ascutite cum ar fi compasul sau foarfeca. Este evident ca bancile trebuie sa fie suficient de mari pentru ca elevii sa stea in pozitie corecta si sa ofere spatiu de depozitare, dar nu in ultimul rand sa reziste la deteriorarile la care vor fi expuse.

Noutati

28 08 2010 TEL NOU 0737510580. FIX: 0241 55 05 05 : TIPODIMENSIUNI BIROURI: WWW.EXPOMOBSICOMAR.BIZOO.RO

20 10 2008 MAGAZIN PE BDUL AUREL VLAICU NR 40 (DINSPRE DORALY, DUPA PRIMUL SENS GIRATORIU: KAUFLAND), LA CCA 50 M, PE DREAPTA, CLADIRE ALBA CU 2 ETAJE SI CURTE

28 06 2016 GAMA NOUA DE MOBILA SI MOBILIER DIN IMPORT POLONIA, VA ASTEAPTA INCEPAND DIN 15 IULIE 2016

Magazine mobila Constanta
Mobila Dormitor Constanta
Mobilier scolar Constanta
Mobilier birou Constanta
Scaun restaurant Constanta
Scaune de birou directoriale Constanta
Mobila birou Constanta