Promotii

  • CONTACT: 0737510580; sicomarmobilier@gmail.com
  • MOBILA DE DORMITOR : DARIA MOBILA DE IMPORT, DIN POLONIA.DORMITOR din MDF infoliat. Recomandata si ca MOBILA PENTRU HOTEL. Pe stoc in magazinele din Constanta.
  • MOBILA DE DORMITOR : NOTA Mobila:Dormitor, din import. Elegant, ieftin. Recomandata si ca MOBILA PENTRU HOTEL. Pe stoc in magazinele din Constanta.
  • RATE CU CETELEM CUMPARATI ACUM ORICE PRODUS de mobila sau mobilier SI INCEPETI SA PLATITI DE-ABIA PESTE 3 LUNI, LA CETELEM CONSTANTA
  • MOBILA DE TINERET : SCARLET MOBILA:Dormitor tineret. Din import.Recomandata si ca MOBILA PENTRU HOTEL.PE STOC IN MAGAZINELE DIN CONSTANTA
  • MOBILA DE TINERET : FRED Dormitor tineret.Recomandata si ca MOBILA PENTRU HOTEL. Pe stoc in magazinele noastre din Constanta.
  • MASA CONSILIU 35 LOCURI MASA DE CONSILIU, DIN MDF , MODULARA, DIN 8 TRONSOANE, 2 TRONSOANE DETASABILE. LXlXH:500/350/75CM. PERMITE 23 PERSOANE PE LATURA EXTERIOARA SI 12 PE INTERIOR.

Mobila dormitor Constanta

Pentru mai multe informatii accesati pagina mobilier scolar Stiati ca pentru dormitoare intunecoase nu este recomandat sa alegeti o mobila in culori inchise deoarece incaperea va parea mica? Pentru a realiza o ambianta placuta si relaxanta in camera in care dormiti puteti alege culoarea lemnului natural. Aceasta se asorteaza usor cu toate accesoriile din camera. Ganditi-va si la persoana care va utiliza dormitorul. Primul lucru pe care ar trebui sa il stabiliti cand alegeti mobilierul pentru dormitor este cine va utiliza respectiva camera. Este un dormitor principal, un dormitor de copii sau este un dormitor de musafiri? Pare un lucru evident, dar in momentul in care veti incepe sa cautati si veti primi propuneri, veti putea ramane concentrat pe cel mai important lucru: beneficiarul, si in acest sens nevoile si gusturile beneficiarului sunt prioritare. Un alt detaliu foarte important este spatiul. Pornind de la dimensiunea spatiului puteti decide clar unde va fi amplasata fiecare piesa de mobilier si cata mobila va permiteti sa aduceti in spatiul respectiv.

Cititi si despre mobila pentru un dormitor mic, sfaturi mobila dormitor, cum alegem mobila pentru dormitor.

Mobila dormitor Constanta

Dormitorul este zona de relaxare si odihna si acesta nu trebuie sa fie prea incarcat. Hotarati care este minimul necesar. Veti avea nevoie de un pat si de un dulap apoi puteti vedea ce spatiu mai ramane pentru restul. Daca dorimitorul va fi mai mult decat o zona pentru dormit atunci ar trebui sa existe noptiere si fotolii. Daca dorimitorul este pentru tineri sau copii si nu aveti o camera pentru studiu, dormitorul va indeplini rolul de birou. Tineti cont de trendurile in materie de mobila, dar alegeti ceea ce este functional pentru beneficiar. Este inutil sa cumparati un pat foarte jos, doar pentru simplul fapt ca acestea sunt la moda, daca cel care va dormi in el nu se simte confortabil in paturi foarte apropiate de podea. Se poate sa fie vorba doar de gust sau de alte considerente, important este ca patul sa fie confortabil pentru beneficiar. De asemenea piesele de mobilier care au rol de depozitare si dulapurile ar trebui sa fie distribuite in asa fel incat sa satisfaca toate nevoile personale ale utilizatorului. O biblioteca suspendata, un sifonier, sertare, toate trebuie sa aiba suficiente spatii inchise pentru depozitare. Daca nu aveti nevoie de dulapuri de haine puteti alege o comoda joasa cu sertare pentru diverse lucruri mici, dar daca aveti nevoie de un dulap pentru haine cea mai buna idee este sa ii alocati un intreg perete. Pentru a castiga spatiu puteti merge pe ideea unui dulap inalt care sa acopere un perete intreg dar ingust cu usi culisante si puteti alege o piesa de mobilier mai apropiata de culoarea peretelui. In acest fel nu va mai parea un spatiu inghesuit si nu va incomoda vizual incaperea. Tineti cont si de faptul ca mobila poate determina daca un dormitor pare mare sau mic. In momentul in care alegeti mobila pentru un dormitor este esentiala culoarea dominanta din camera, culorile complementare si modul in care acestea pot fi asociate cu podelele si mobila.

Noutati

28 08 2010 TEL NOU 0737510580. FIX: 0241 55 05 05 : TIPODIMENSIUNI BIROURI: WWW.EXPOMOBSICOMAR.BIZOO.RO

20 10 2008 MAGAZIN PE BDUL AUREL VLAICU NR 40 (DINSPRE DORALY, DUPA PRIMUL SENS GIRATORIU: KAUFLAND), LA CCA 50 M, PE DREAPTA, CLADIRE ALBA CU 2 ETAJE SI CURTE

28 06 2016 GAMA NOUA DE MOBILA SI MOBILIER DIN IMPORT POLONIA, VA ASTEAPTA INCEPAND DIN 15 IULIE 2016

Magazine mobila Constanta
Mobila Dormitor Constanta
Mobilier scolar Constanta
Mobilier birou Constanta
Scaun restaurant Constanta
Scaune de birou directoriale Constanta
Mobila birou Constanta