Promotii

  • CONTACT: 0737510580; sicomarmobilier@gmail.com
  • MOBILA DE DORMITOR : DARIA MOBILA DE IMPORT, DIN POLONIA.DORMITOR din MDF infoliat. Recomandata si ca MOBILA PENTRU HOTEL. Pe stoc in magazinele din Constanta.
  • MOBILA DE DORMITOR : NOTA Mobila:Dormitor, din import. Elegant, ieftin. Recomandata si ca MOBILA PENTRU HOTEL. Pe stoc in magazinele din Constanta.
  • RATE CU CETELEM CUMPARATI ACUM ORICE PRODUS de mobila sau mobilier SI INCEPETI SA PLATITI DE-ABIA PESTE 3 LUNI, LA CETELEM CONSTANTA
  • MOBILA DE TINERET : SCARLET MOBILA:Dormitor tineret. Din import.Recomandata si ca MOBILA PENTRU HOTEL.PE STOC IN MAGAZINELE DIN CONSTANTA
  • MOBILA DE TINERET : FRED Dormitor tineret.Recomandata si ca MOBILA PENTRU HOTEL. Pe stoc in magazinele noastre din Constanta.
  • MASA CONSILIU 35 LOCURI MASA DE CONSILIU, DIN MDF , MODULARA, DIN 8 TRONSOANE, 2 TRONSOANE DETASABILE. LXlXH:500/350/75CM. PERMITE 23 PERSOANE PE LATURA EXTERIOARA SI 12 PE INTERIOR.

Mobila birou Constanta

Pentru mai multe informatii accesati pagina magazine mobila Indiferent ca obisnuiti sa lucrati de acasa sau de la birou, locul de munca va influenteaza si va afecteaza in mod direct randamentul si rezultatele muncii. Pentru a va ajuta sa va concentrati mai usor si sa aveti rezultate mai bune intr-o perioada de timp mai scurta ar trebuie sa cunoasteti cateva reguli simple cu ajutorul carora sa va amenajati biroul, calculatorul si scaunul de birou. Va prezentam tot ce ar trebui sa stiti desrpre biroul perfect si cum ar trebui sa se aleaga mobilierul de birou, ce inaltime este recomandata pentru masa de lucru, cum ar trebui sa fie scaunul si de ce anume aveti nevoie in materie de dulapuri si spatii de depozitare.

Mobila birou Constanta

Pentru a va putea desfasura activitatile zilnice in cele mai bune conditii va trebui ca la birou sa existe suficient spatiu atat in ceea ce priveste mobila dar si dimensiunile incaperii. In general o masa de lucru ar trebui sa aiba dimensiunea minima de 75 x 150 cm. Distanta dintre ochi si monitor ar trebui sa fie de circa 70 cm. Pentru a avea o putere mai mare de concentare este foarte importanta si lumina. Este necesar ca lumina, indiferent de ce natura ar fi, naturala sau artificiala sa nu cada perpendicular pe display-ul monitorului sau pe ochii utilizatorului. Lumina ar trebui sa aiba o pozitie laterala. Alegeti pentru birou scaunul in care va simtiti cel mai bine. Un scaun de birou ar trebui sa aiba caracteristici bine definite, trebuie sa fie ergonomic, sa aiba roti si inaltimea reglabila. Pentru sanatatea si confortul persoanei care va utiliza scaunul este recomandat ca speteaza sa fie ajustabila. Un aspect foarte important atunci cand alegeti mobila de birou este ca aceasta sa fie rezistenta. Nu uitati ca mobilierul de birou va fi supus la diferite pericole precum agentii chimici sau zgarieturi si raze solare. Este necesar ca materialul din care va fi realizata mobila sa reziste cat mai mult. Se recomanda blaturile groase pentru ca masa sa nu se indoaie sub presiunea cartilor sau monitorului. Nu uitati sa alegeti scaunul potrivit care sa va asigure conditii de lucru comode. Daca nu aveti un spatiu mare alegeti rafturi sau dulapuri suspendate care sa va ajute sa mentineti ordinea atat pe masa cat si in incapere.

Noutati

28 08 2010 TEL NOU 0737510580. FIX: 0241 55 05 05 : TIPODIMENSIUNI BIROURI: WWW.EXPOMOBSICOMAR.BIZOO.RO

20 10 2008 MAGAZIN PE BDUL AUREL VLAICU NR 40 (DINSPRE DORALY, DUPA PRIMUL SENS GIRATORIU: KAUFLAND), LA CCA 50 M, PE DREAPTA, CLADIRE ALBA CU 2 ETAJE SI CURTE

28 06 2016 GAMA NOUA DE MOBILA SI MOBILIER DIN IMPORT POLONIA, VA ASTEAPTA INCEPAND DIN 15 IULIE 2016

Magazine mobila Constanta
Mobila Dormitor Constanta
Mobilier scolar Constanta
Mobilier birou Constanta
Scaun restaurant Constanta
Scaune de birou directoriale Constanta
Mobila birou Constanta