Promotii

  • CONTACT: 0737510580; sicomarmobilier@gmail.com
  • MOBILA DE DORMITOR : DARIA MOBILA DE IMPORT, DIN POLONIA.DORMITOR din MDF infoliat. Recomandata si ca MOBILA PENTRU HOTEL. Pe stoc in magazinele din Constanta.
  • MOBILA DE DORMITOR : NOTA Mobila:Dormitor, din import. Elegant, ieftin. Recomandata si ca MOBILA PENTRU HOTEL. Pe stoc in magazinele din Constanta.
  • RATE CU CETELEM CUMPARATI ACUM ORICE PRODUS de mobila sau mobilier SI INCEPETI SA PLATITI DE-ABIA PESTE 3 LUNI, LA CETELEM CONSTANTA
  • MOBILA DE TINERET : SCARLET MOBILA:Dormitor tineret. Din import.Recomandata si ca MOBILA PENTRU HOTEL.PE STOC IN MAGAZINELE DIN CONSTANTA
  • MOBILA DE TINERET : FRED Dormitor tineret.Recomandata si ca MOBILA PENTRU HOTEL. Pe stoc in magazinele noastre din Constanta.
  • MASA CONSILIU 35 LOCURI MASA DE CONSILIU, DIN MDF , MODULARA, DIN 8 TRONSOANE, 2 TRONSOANE DETASABILE. LXlXH:500/350/75CM. PERMITE 23 PERSOANE PE LATURA EXTERIOARA SI 12 PE INTERIOR.

Magazine mobila Constanta

Pentru mai multe informatii accesati Mobila dormitor Indiferent ca renovati sau amenajati o noua casa, este bine sa acordati o foarte mare importanta pieselor de mobilier din toate incaperile. Inainte de a alege trebuie sa va ganditi la ce va vor fi utile piesele de mobilier si unde urmeaza sa fie plasate acestea. Sunt foarte multe criterii ce intra in joc in momentul in care alegeti mobila care sa se adapteze gusturilor dar si posibilitatilor oferite de spatiu. Pentru a putea gasi mobilierul potrivit este indicat sa va ganditi la identitatea pe care o are fiecare incapere. Este recomandat sa luati in calcul si personalitatea fiecarui membru al familiei in momentul in care doriti ca noua mobila din casa sa fie placuta de toata lumea.

Magazine mobila Constanta

Puteti face o mica sedinta de familie pentru a determina ce mobila trebuie sa cumparati. Mobilierul trebuie ales in functie de incaperea in care va fi amplasat. Livingul este locul in care se aduna oamenii si aveti nevoie de o masa rotunda sau ovala si puteti miza pe obiecte din lemn, piele sau sticla. Pentru ca stilul sa fie personalizat va puteti juca cu diferite ambiante sau culori. Canapeaua ar trebui sa fie cat mai confortabila. In ceea ce priveste locul de luat masa acesta poate sa fie legat de bucatarie sau de living si trebuie sa alegeti mobila in asa fel incat sa se respecte si o armonie intre materiale si culorile alese. Cea mai buna alegere este mobilierul din lemn dur. In bucatarie ar trebui sa primeze practicitatea, functionalitatea si estetismul. Este indicat sa se tina cont de aceste criterii atunci cand alegeti rafturile, dulapurile sau blatul. In dormitor patul este indispensabil si la fel si mobila cum ar fi dressingul si masuta de toaleta. In ceea ce priveste materialele din care se construieste mobilierul, este indicat sa alegeti lemnul pentru nobletea sa, pentru caracterul ecologic si pentru durabilitate. Cand nu aveti un spatiu foarte mare ati putea miza pe mobila multifunctionala. In baie, in afara de obiectele sanitare, ar trebui sa aveti si un dulap cu oglinda pentru lucruri si un dulap pentru chiuveta. Alegeti culori preferate de toata familia. Tineti cont si de designul interior din locuinta si completati-l cu mobila de calitate. Ar trebui sa faceti o investitie pe o perioada lunga in ceea ce priveste mobilierul din casa si ar trebui sa analizati cu atentie optiunile. Nu incarcati camerele cu mobila de care nu aveti nevoie, acum este in trend sa aveti camere simple si aerisite. In ceea ce priveste pretul pentru mobilier daca aveti putina rabdare puteti face o afacere buna daca asteptati oferetele producatorilor de mobilier interior.

Noutati

28 08 2010 TEL NOU 0737510580. FIX: 0241 55 05 05 : TIPODIMENSIUNI BIROURI: WWW.EXPOMOBSICOMAR.BIZOO.RO

20 10 2008 MAGAZIN PE BDUL AUREL VLAICU NR 40 (DINSPRE DORALY, DUPA PRIMUL SENS GIRATORIU: KAUFLAND), LA CCA 50 M, PE DREAPTA, CLADIRE ALBA CU 2 ETAJE SI CURTE

28 06 2016 GAMA NOUA DE MOBILA SI MOBILIER DIN IMPORT POLONIA, VA ASTEAPTA INCEPAND DIN 15 IULIE 2016

Magazine mobila Constanta
Mobila Dormitor Constanta
Mobilier scolar Constanta
Mobilier birou Constanta
Scaun restaurant Constanta
Scaune de birou directoriale Constanta
Mobila birou Constanta