Promotii

  • CONTACT: 0737510580; sicomarmobilier@gmail.com
  • MOBILA DE DORMITOR : DARIA MOBILA DE IMPORT, DIN POLONIA.DORMITOR din MDF infoliat. Recomandata si ca MOBILA PENTRU HOTEL. Pe stoc in magazinele din Constanta.
  • MOBILA DE DORMITOR : NOTA Mobila:Dormitor, din import. Elegant, ieftin. Recomandata si ca MOBILA PENTRU HOTEL. Pe stoc in magazinele din Constanta.
  • RATE CU CETELEM CUMPARATI ACUM ORICE PRODUS de mobila sau mobilier SI INCEPETI SA PLATITI DE-ABIA PESTE 3 LUNI, LA CETELEM CONSTANTA
  • MOBILA DE TINERET : SCARLET MOBILA:Dormitor tineret. Din import.Recomandata si ca MOBILA PENTRU HOTEL.PE STOC IN MAGAZINELE DIN CONSTANTA
  • MOBILA DE TINERET : FRED Dormitor tineret.Recomandata si ca MOBILA PENTRU HOTEL. Pe stoc in magazinele noastre din Constanta.
  • MASA CONSILIU 35 LOCURI MASA DE CONSILIU, DIN MDF , MODULARA, DIN 8 TRONSOANE, 2 TRONSOANE DETASABILE. LXlXH:500/350/75CM. PERMITE 23 PERSOANE PE LATURA EXTERIOARA SI 12 PE INTERIOR.

Despre Noi

SICOMAR CONSTANTA, COMPANIE CU TRADITIE IN PRODUCTIA SI COMERTUL CU MOBILA SI MOBILIER

SUNTEM PARTENERI  CETELEM
SICOMAR CONSTANTA isi  desfasoara activitatea de vanzare mobilier pentru birou si MOBILA pentru casa in noUL magazin aflat pe BDUL AUREL VLAICU NR 40 (dinspre DORALY , spre CET, dupa primul sens giratoriu:KAUFLAND-UL NOU, la 50 m, CLADIRE INALTA CU 2 ETAJE SI CURTE )

Tel/fax 0241611580

MOBILA SI MOBILIERUL vandut de noi, in CONSTANTA si in tara, sunt structurate pe urmatoarele categorii:
» MOBILA SI MOBILIER pentru cladiri publice (institutii, banci, sedii de firma);
» mobila si mobilier comercial (magazine, restaurante, cofetarii, baruri, discoteci, cazinouri); scaune de bucatarie;scaune de sufragerie; scaune de birou; scaune de bar si restaurante
»mobila si mobilier pentru locuinte (biblioteci, bucatarii, dulapuri dressing cu usi glisante, baruri, camere de tineret, dormitoare, cuiere, fotolii si canapele.

Concepute si realizate modular,mobila si mobilierul vandute SICOMAR CONSTANTA permit diverse configuratii, existand de asemenea posibilitatea unor extensii ulterioare.

Pentru incaperile cu o configuratie deosebita, SICOMAR CONSTANTA ofera mobila si mobilier unicat, proiectate si executate in concordanta cu geometria si functionalitatea spatiilor respective.

Calitatea mobilei si mobilierului oferite de SICOMAR CONSTANTA sunt strans legate de marea valoare a furnizorilor nostri, fabrici din tara cu traditie in domeniu.

Garantie a seriozitatii firmei, a promptitudinii de care da dovada si, nu in ultimul rand, a preturilor celor mai bune de pe piata, sunt clientii nostri, printre care ne simtim onorati sa va aflati si dvs., si anume:

» Universitatea "Ovidius" Constanta
» Biblioteca Judeteana Constanta
» Primaria Constanta
» Parchetul de pe langa Judecatoria Constanta
» Parchetul de pe langa Curtea de Apel Constanta
» Directia de Sanatate Publica Constanta
» Directia de Munca
» Romtelecom Constanta
» Administratia Port Constanta
» Directia Penitenciarelor
» Judecatoria Constanta
» Loteria Nationala
» Directia Vamilor Constanta
» Consiliul Judetean Constanta
» Brau Union (Malbera)
» Polaris M Holding
» Autoritatea pentru Privatizarea si Administrarea Participantilor Statului
» CEC Constanta
» Petromidia
» Electrocentrale S.A.
» R.A.J.A.
» Autoritatea Navala Constanta
» C.N. A.C.N. Agigea
» Spitalul Clinic Judetean Constanta
» Spitalul Municipal Constanta
» C.C.I.N.A.
» C.F.R. Constanta
» Penta Ocean
» Danubius Travel Agency
» Mamaia S.A.
» C.S. Farul Constanta

» Primarii din judet, sedii de firme, cabinete medicale, notariale si inca peste 5000 de clienti.

Noutati

28 08 2010 TEL NOU 0737510580. FIX: 0241 55 05 05 : TIPODIMENSIUNI BIROURI: WWW.EXPOMOBSICOMAR.BIZOO.RO

20 10 2008 MAGAZIN PE BDUL AUREL VLAICU NR 40 (DINSPRE DORALY, DUPA PRIMUL SENS GIRATORIU: KAUFLAND), LA CCA 50 M, PE DREAPTA, CLADIRE ALBA CU 2 ETAJE SI CURTE

28 06 2016 GAMA NOUA DE MOBILA SI MOBILIER DIN IMPORT POLONIA, VA ASTEAPTA INCEPAND DIN 15 IULIE 2016